About 17 results for Gambar  Benda  Pelik  (1.590 sec)

aiman15

aiman15

   

rasanya ok tak???

... i ada tanya ada satu gambar yg lain dari yg lain... sedih.. i pun terpikir... byk benda la including kita maybe akan... kwn b4 letak nanti dia pelik lak... tapi anda rasa ok...

http://aiman15.livejournal.com/1928.html

Published: 5 years ago (Sat, 07 Aug 2010 20:07:11 PDT); 2272 bytes

miss0429

miss0429

   

S H T I a.k.a S H I T!

urgh!!! marahnya aku!!!! ada hantu sial mana entah pergi hack account aku!!!! SIAL KAU! BABI! FUCK! tak guna!!!! sekarang aku terpaksa minta maaf kat beberapa orang tertentu. ada sorang ni aku kena minta maaf sebab dia cakap 'aku' suka dekat dia. padahal mana ada. itu bukan aku! sial hantu tu! dia pergi tulis _____ (nama orang tu)

http://miss0429.livejournal.com/7520.html

Published: 4 years, 8 months ago (Thu, 16 Dec 2010 09:30:51 PST); 2061 bytes
Tags:
mylife k-pop rubbish korea

fana_damli

fana_damli

   

Hai!

...menggunakan otak. Aku suka. Antara benda-benda yang berlaku selama beberapa bulan...rakan-rakan sepertugas.=) Oh, ini gambar yang paling penting. Rakan-rakan...mainan yang dia nak. haha... Gambar-gambar di bawah ini ialah di...aku juga tertawa mendengarnya.   Ini gambar kami tiga berdaik bersama ...melakukan silat pengantin(walaupun agak pelik gaya silatnya.KDK). Dia seorang...

http://fana-damli.livejournal.com/61333.html

Published: 4 years, 9 months ago (Mon, 06 Dec 2010 15:07:16 PST); 8782 bytes

farnamals

farnamals

   

The Lucah Adventures of MKNBC [Part II]

...! Ooh! There is actually another gambar sungguh lucahxxx.com but cannot... Juice lah seh abeh ambik gambar kat aisle susu sak TAK...... DORAEMON!!! Aku pose macam ambik gambar dengan celebrity lah seh. POSING..., I tell you. Suka? Makan benda benda pelik yang sounds vulgar??? Ferry ride...

http://farnamals.livejournal.com/342277.html

Published: 4 years, 9 months ago (Thu, 18 Nov 2010 03:33:19 PST); 53 Kb
Tags:
holiday happiness mknbc girlfriends friendship

aidan_matzin

aidan_matzin

   

kahwin itu marry

... Bagi aku benda tu adat ja. Tapi realitinya benda ni sekali ja...photo blah3. Wow.. Sweet.. "Untuk gambar pre-wedding akak tanak la...wedding pic aku, aku nak gambar gila2 sikit. Tanak tunjuk ...gambar 'wedding' We Got Married (realiti show Korea). Style gila kot gambar. Aku amatlah berkenan dengan gambar pasangan yang masing2...ka?" Semua pon jadi makin pelik. Aku tak ingat aku ada...

http://aidan-matzin.livejournal.com/6556.html

Published: 4 years, 8 months ago (Sun, 26 Dec 2010 19:34:56 PST); 10 Kb

miki_sensei

miki_sensei

   

Study In Macabre (Ch. 14)

... luka sayatan yang dibuat dengan benda tajam seperti silet, tapi melihat... seukuran 8R, aku terperanjat melihat gambar si penjaga sekolah di sana... di tengah-tengah masalah yang pelik ini,” “Baiklah. Aku mendengarkan,” aku...

http://miki-sensei.livejournal.com/71319.html

Published: 4 years, 6 months ago (Tue, 08 Feb 2011 13:30:39 PST); 45 Kb
Tags:
kengawuran adventure action fantasy horror

eleamaya

eleamaya

   

OP Vampire-Fic: Bright Fullmoon

... tubuhnya, selintas, Zoro bisa melihat benda lain yang diletakkan di atas... tersebut. Ia baca sekilas, melihat gambar-gambar sebuah sekolah misionaris, catatan persebaran.... Dan, hal ini akan semakin pelik manakala mereka memilih menghilang dan...

http://eleamaya.livejournal.com/3520.html

Published: 4 years, 2 months ago (Thu, 16 Jun 2011 10:44:02 PDT); 41 Kb
Tags:
zoro x robin sanji x nami vampire fanfic zoro & sanji

[CHAPTERED / PG-13] Liquor That Never Brewed Part 8

...bawah. Siapa gerangan yang meninggalkan benda pelik itu di kondonya? Emoto? Pasti...kapan ia merasa peduli dengan gambar-gambar pelik itu. Sebelah kakinya terlanjur ...sial bukan kepalang. Menemukan spesies pelik dalam kondominiumnya; menyinggung segala ... “Ini lebih baik,” pujinya, mengambil gambar dari sudut kiri. Klik . ...beberapa jam ekstra untuk mengangkut benda-benda itu bagasi taksi. “Sempurna.” ...

http://azura-caelestis.livejournal.com/38745.html

Published: 2 years, 1 month ago (Fri, 19 Jul 2013 10:42:44 PDT); 63 Kb
Tags:
pairing: yunho dana

[CHAPTERED / PG-13] Liquor That Never Brewed Part 4

...Yunho? Sialan. Mengapa semua perasaan pelik itu malah merumpuninya sekarang? ... kebangganya semasa tingkat tiga. Benda usang itu tak seharusnya ... coat , serta-merta menyampirkan benda suede itu dalam sebuah ...Tiga belas foto serupa dengan gambar pemuda yang sama di ...-fotonya. Ia harus memusnahkan benda itu sekarang. Merobeknya hingga ...esok hari. Yunho menyentakkan lembaran gambar itu di atas sofa. ...

http://azura-caelestis.livejournal.com/36802.html

Published: 2 years, 7 months ago (Sun, 13 Jan 2013 14:23:38 PST); 54 Kb
Tags:
pairing: yunho dana

[CHAPTERED / PG-13] Liquor That Never Brewed Part 2

... Dana sekilas, sembari menerima benda itu dalam genggamannya. Manik ...batas; mengomentari setiap detil pengambilan gambar tanpa sebuah alasan jelas. ... sambungnya, tak sengaja memperhatikan tingkah pelik Kim Jaejoong. “Er?” “Kau ... menerawangi setiap petala yang membagi benda transparan di genggamannya menjadi ...meminta imbalan, melainkan menuruti perasaan pelik yang mendiktenya untuk mengambil ...

http://azura-caelestis.livejournal.com/35845.html

Published: 2 years, 9 months ago (Fri, 16 Nov 2012 16:35:09 PST); 36 Kb
Tags:
pairing: yunho dana

Result Page:  1 2  for Gambar Benda Pelik

Related Searches

Related searches Gambar Pelike Von Benda Amber Benson Martha Pearl Abatement Periods Carolina Per Jam Bene Gaming Genres James Peek Gamblers Before Gamow Energy Gamio Papers Album Belonged Appeared Peeping